Over mij

Mijn naam is Stephanie en ik ben 28 jaar oud.
Al van kleins af aan ben ik geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met de uiterlijke verzorging.
Denk hierbij o.a. aan make-up,body/gezichtsverzorging en parfum, kortom alles wat lekker ruikt en er mooi uitziet!

Mijn partner kwam 4 jaar geleden met het idee om voor mij een beauty kamer te maken in ons huis en sindsdien is mijn enthousiasme voor cosmetica alleen nog maar groter geworden. Inmiddels hebben we de kamer zelfs moeten verbouwen omdat ik te weinig opslag ruimte had! “Oeps”

In 2019 ben ik beauty editor geworden bij www.weareeves.com en hier deel ik al mijn eerlijke reviews en tips over producten met anderen. In 2020 werd ik zelfs verkozen tot beauty editor van de maand april!

Omdat ik zoveel plezier beleef aan het reviewen en testen van producten, heb ik besloten om mijn eigen beauty blog op te starten, en tada! hier zijn we dan.

Op deze website kunnen jullie o.a. reviews, tips & tricks, make-up looks en nog veel meer verwachten. Ik zou het leuk vinden als jullie mij ook willen volgen op Instagram! Ik post daar om de dag foto’s van ooglooks, gel manicures en producten.

Mochten jullie nog tips voor mij hebben, of wil je graag een review lezen over een bepaald product stuur mij dan een e-mail op: info@cosmeticsbystephanie.nl

Veel Liefs, Stephanie