Over mij

Mijn naam is Stephanie Augustinus, ik ben 30 jaar oud en kom uit het mooie zuid-Limburg! Ik ben sinds 2015 gediplomeerd Doktersassistente van beroep en heb door de jaren heen in meerdere huisartsen praktijken mogen werken. Helaas kan ik dit mooie beroep vanwege problemen met mijn gezondheid niet meer uitoefenen, en daardoor ben ik inmiddels 100% arbeidsongeschikt verklaard.

Al van kleins af aan ben ik geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met de uiterlijke verzorging.
Denk hierbij o.a. aan make-up,body/gezichtsverzorging en parfum, kortom alles wat lekker ruikt en er mooi uitziet!

Mijn partner kwam een aantal jaren geleden zelfs met het idee om voor mij een beauty kamer te maken in ons huis, en sindsdien is mijn enthousiasme voor cosmetica alleen nog maar groter geworden. Inmiddels hebben we de kamer zelfs moeten verbouwen omdat ik te weinig opslag ruimte had! “Oeps”

Omdat ik zoveel plezier beleef aan het reviewen en testen van producten, heb ik eind 2019 besloten om mijn eigen website/blog te maken. Op deze website wil ik o.a. reviews, make-up looks en nog veel meer met jullie delen!

Daarnaast wil ik graag meer bekendheid geven aan een zeldzame bindweefsel aandoening genaamd Ehlers-Danlos (EDS). Ik weet pas sinds januari 2021 dat ik deze aandoening heb en ik leer nog iedere dag nieuwe dingen bij. Daarom wil ik jullie graag meenemen op deze ontdekkingstocht. Tevens wil ik af en toe een klein inkijkje geven in mijn leven, en wat het voor mij betekend om al op jonge leeftijd chronisch ziek te zijn.

Mochten jullie nog tips/vragen voor mij hebben, of wil je graag een review lezen over een bepaald product stuur mij dan een e-mail op: info@cosmeticsbystephanie.nl

Veel Liefs, Stephanie