Reviews

Verin Gellak | Review

Sinds Juli 2020 is er een nieuw gellak merk in Nederland genaamd Verin Gellak. Ik ben één van de gelukkigen die voor dit nieuwe merk een aantal kleurtjes mocht testen. In deze review lees je meer over het merk én mijn eerlijk mening over hun product.

Verin Gellak – Choice of Queens

Ik vroeg aan de eigenaresse van het merk om mij iets meer te vertellen over hoe het merk ontstaan is, en wat volgens hen zo uniek is aan de producten die ze maken.

”Iedereen heeft zijn eigen dromen. En iedereen maakt wensen voor zijn verjaardag. Dus ook ik deed een wens voor mijn verjaardag: mijn eigen merk gellak maken, dat van een onberispelijke kwaliteit zou zijn. En precies een jaar later kwam mijn wens uit. Ik weet niet of het de magie van de verjaardag is, of het harde werk van ons team. We hebben het gedaan! Samen! We zijn een gloednieuw merk. Maar iedereen die de gelegenheid heeft gehad om ons beter te leren kennen, wordt verliefd op ons product en wordt onze vriend”

Hoe zijn we uniek?
Ten eerste zijn we natuurlijk uniek in ons team, we genieten van wat we doen.
Daarnaast maken wij een gellak van zeer hoge kwaliteit. Het pigment in onze gellak is bovengemiddeld. Hierdoor kan de gellak de nagel in één laag bedekken, maar we adviseren om twee dunne lagen te gebruiken voor het beste resultaat. Onze gellak egaliseert zeer snel, en loopt niet uit in de lamp.Vergeet oneffenheden en strepen!

Verin Gellak

Zoals eerder aangegeven mocht ik wat kleuren testen. Ik kreeg 4 kleuren toegestuurd die tot het openen van de doos voor mij nog een verassing waren. Ik kreeg de kleuren :

113 Tallinn Pink
128 Munich Brilliance
149 Birmingham Brilliance
152 Copenhagen Green

De gellak kleuren van Verin kosten per stuk €17.00 euro excl. btw. ( met de code STEPH10 krijg je 10% korting ) In een flesje zit maar liefst 15ml aan product. Alle kleuren komen in een zwart flesje dat zeer luxueus uitziet en aanvoelt. Bovenop de dop zit een sticker met het nummer van de gellak. Het kwastje ligt prettig in de hand tijdens het lakken omdat het best een groot ‘handvat’ heeft.

Foto’s zijn gemaakt ; binnen, buiten & in de zon om een goed idee van de kleur te krijgen

113 Tallinn Pink

Dit is een prachtig en schattig roze kleurtje dat eigenlijk overal wel bij past. Van deze kleur heb ik 2 dunne laagjes aangebracht en dat was meer dan voldoende om de kleur goed dekkend te krijgen. Dit was de eerste kleur die ik getest heb en ik ben zeer onder de indruk van de kwaliteit en textuur van de gellak.

Foto’s zijn gemaakt ; binnen, buiten & in de zon om een goed idee van de kleur te krijgen

128 Munich Brilliance

Deze kleur vind ik heel bijzonder. Je herkent er zowel de kleuren paars, rood en bordeaux in. Het is maar net in welk licht je staat, zoals op bovenstaande foto’s goed te zien is. Daarnaast zit er een hele mooie shimmer in die vooral in het zonlicht goed naar voren komt. Bij deze kleur had ik al aan 1 laagje genoeg voor een volledige dekking, wat mij betreft heel bijzonder. Deze kleur zit echt bomvol pigment!

Foto’s zijn gemaakt ; binnen, buiten & in de zon om een goed idee van de kleur te krijgen

149 Birmingham Brilliance

Deze kleur is echt mijn persoonlijke favoriet. Al meteen toen ik het flesje voor de eerste keer opende was ik verliefd. Het is een jeans blauwe kleur die vol zit met zilveren en multi-color glitters. Ook bij deze kleur zijn 2 laagjes meer dan voldoende om het dekkend te krijgen. Het is echt zo’n kleur die bij iedere lichtinval je aandacht trekt omdat de glitters dan heel mooi uitkomen.

Foto’s zijn gemaakt ; binnen, buiten & in de zon om een goed idee van de kleur te krijgen

152 Copenhagen Green

Deze kleur past helemaal in de zomer trend van dit jaar. Het is een prachtige felle/pastel mint groene kleur. Ook dit kleurtje is al dekkend bij 2 dunne laagjes. Ik had niet verwacht dat deze kleur zo ‘makkelijk’ zou lakken. In het verleden heb ik nogal wat moeite gehad om dit soort kleuren streeploos en gelijkmatig aan te brengen.

Tot nu toe heb ik bij het testen van deze 4 kleuren geen enkele minpunten gevonden. Ze brengen allemaal even makkelijk en dekkend aan. De gellak levelt mooi uit voordat hij in de lamp gaat en daardoor krijg je een mooi egaal oppervlak. De textuur van de gellak is iets dikker dan ik normaal gewend ben, het was wel even wennen maar ik vind het uiteindelijk niet vervelend. Daarnaast ben ik het met ze eens dat, ook al dekt de lak in 1 laag, het een beter resultaat geeft met 2 dunne laagjes. Dit is natuurlijk een persoonlijke voorkeur, en je weet meestal zelf wel wat je het mooist vind. Het zal niet als een verassing komen dat ik dit merk een absolute aanrader vind!


Veel Liefs Stephanie

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Alle reviews zijn niet gesponsord en 100% eerlijk.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.