Make-up looks,  Reviews

Sleek Major Morphosis Eyeshadow Palette | Review

Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik dol op oogschaduw, en dan vooral oogschaduw paletten. Toen ik de kans kreeg om make-up van Sleek te reviewen voor Anvy, wist ik meteen welk palette het zou worden. In deze review laat ik je swatches en ooglooks zien, en vertel ik je mijn eerlijk mening over dit palette.

Het palette heeft een prachtige plastic verpakking die stevig aanvoelt en zeker niet misstaat op een make-up tafel. Het palette bevat in totaal 18 oogschaduws. Deze oogschaduws bestaan uit een mix van matte, shimmer en duochrome kleuren. De kleuren hebben geen naam maar zijn genummerd van 1t/m18 m.b.v. een plastic inlay sheet in de verpakking. Zelf verlies ik deze sheets altijd heel snel, en ik zou het daarom liever geprint in het palette zien.

Je kunt met dit palette alle kanten op. Easy everyday looks of juist bold and bright, dit palette heeft het allemaal. Zelf vind ik het altijd prettig als ik met 1 palette genoeg heb voor een complete look. Voor mij is het belangrijk dat er genoeg neutrale kleuren in een palette zitten om een goede basis te leggen en om fellere kleuren goed te blenden.

Zoals je kunt zien zijn swatches maken niet mijn sterkste punt haha. Wat mij duidelijk opvalt in dit palette, is de kwaliteit van de shimmer en duochrome kleuren. De swatches zijn gemaakt op een droge arm zonder primer en met maar 1 swipe per kleur. Na het zien van deze swatches kon ik niet wachten om looks te gaan maken met het palette.

Disclaimer ; Ik gebruik altijd een concealer als oogschaduw basis en een extra glitter primer voor het aanbrengen van shimmers/glitters. Tijdens het testen van dit palette heb ik de concealer en primer ook gebruikt. Alleen op die manier kan ik zien hoe het palette werkt t.o.v. mijn huidige paletten. Houdt er dus rekening mee dat de kleuren minder fel kunnen zijn als je deze techniek niet gebruikt.

Dit zijn 4 van de looks die ik met het palette heb gemaakt. De matte kleuren hebben veel pigment en blenden goed in elkaar zonder ‘modderig’ te worden. Zoals te verwachten is er een klein beetje fall out in het palette maar niets abnormaals. De shimmer kleuren laten zich het beste aanbrengen door gewoon je vinger te gebruiken. Ik heb het geprobeerd met een platte oogschaduw kwast maar de kleuren laten zich dan niet goed oppakken, en creëren veel fall out op je gezicht.

Het palette is verkijgbaar via Anvy.nl voor €14.99 euro, maar momenteel is het in de aanbieding voor maar €7.50 euro. Een koopje als je het mij vraagt!
Dit palette heeft mij absoluut verrast en ik ben heel blij dat ik deze in mijn collectie heb. Het was absoluut geen straf om dit palette gedurende de maand Juni te testen. Bij deze wil ik Anvy heel erg bedanken voor het toesturen van dit palette.

Veel Liefs Stephanie

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Alle reviews zijn niet gesponsord en 100% eerlijk.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.