Mijn favoriete producten,  Reviews

Maui Moisture Pineapple & Papaya Body Care| Review

De mensen die mij volgen op instagram hebben wellicht al gezien dat ik in de maand Mei een leuke samenwerking heb gehad met Anvy.nl. Ik mocht namens deze leuke Nederlandse website vijf producten testen. De meeste reviews kun je terug vinden op mijn instagram, maar voor deze twee producten besloot ik een blog artikel te schrijven!

De vijf producten die ik heb gekozen.
De reviews van de onderste 3 producten kun je terug vinden op mijn Instagram.

Ik mocht van Anvy.nl zelf 5 artikelen uitkiezen die ik graag zou willen testen en reviewen. Mijn oog viel meteen op het merk Maui Moisture. De verpakkingen zijn heel kleurrijk en speels, en dit valt dan ook meteen op als je door de pagina aan het scrollen bent.

De producten van het merk zijn veganistisch, glutenvrij, parabenenvrij en siliconenvrij. Daarnaast wordt er ook geen gebruik gemaakt van mineralenolie, synthetische geur- en kleurstoffen. Deze eigenschappen spraken mij meteen aan, aangezien ik er steeds meer op let wat er in de producten zit die ik gebruik. In de cosmetica wereld is het sowieso steeds belangrijker welke keurmerken en/of ingrediënten een merk of product heeft.

Lightly Hydrating Pineapple & Papaya Body Wash

Als eerste begon ik natuurlijk met het testen van de body wash. Op de verpakking kun je meteen goed zien waar het voor bedoeld is en welke ingrediënten erin zitten. Het eerste ingrediënt in deze body wash is 100% natuurlijk aloë vera sap (Hoe hoger een ingrediënt op de lijst staat, hoe meer er van in het product zit!)

Daarnaast zit er puur kokoswater in, iets dat samen met de aloë vera werkt voor de hydraterende factor in dit product.
De geur van dit product is haast onbeschrijfelijk, zó lekker! Je waant je echt even op een tropisch eiland. Je ruikt onmiskenbaar de geuren van de Papaya, Mango en Ananas die in het product verwerkt zitten, HEERLIJK!

Deze body wash heeft een lichte gel textuur en is daardoor best vloeibaar. Je hebt van dit product niet veel nodig tijdens het douchen. De gel verandert i.c.m. het water in een heerlijk schuim. Iets dat ik zelf heel erg kan waarderen, aangezien ik niet zo houdt van doucheproducten die niet schuimen. Zoals het merk zelf al aangeeft op de verpakking is het een licht hydraterend product, mede door de dunne gel structuur. Ik heb zelf geen droge huid en na het douchen voelt mijn huid dan ook hydraterend genoeg aan. Ik kan me voorstellen dat iemand met een droge huid, zeker in de winter, niet genoeg zal hebben aan dit product.

Mede door het rijke schuim, voel je je echt schoon na het gebruik van deze body wash. Na het douchen blijft de geur lang hangen, en ruikt je hele huis naar een tropisch oord. De geur blijft ook op de huid enkele uren prettig aanwezig.

Deze flacon van 577ml kost €11.99 en is verkrijgbaar via Anvy.nl.

Lightly Hydrating Pineapple & Papaya in-shower lotion

Zelf vind ik het altijd prettig als ik een bijbehorende bodylotion/creme heb, met dezelfde geur als het doucheproduct dat ik heb gebruikt. Daarom koos ik er voor om ook de in-shower lotion van de pineapple & papaya serie te testen. De naam in-shower lotion trok meteen mijn aandacht, aangezien ik dit nog nooit eerder ergens heb gezien. De lotion bevat grotendeels dezelfde ingrediënten als de body wash en heeft dezelfde tropische geur.

Ik dacht dat het zo’n bodylotion was die je onder de douche gebruikt en daarna afspoelt met water. Maar na het lezen van de instructies op de verpakking bleek dit toch niet helemaal waar te zijn. Maui geeft aan dat je deze ná het douchen op je natte huid gebruikt, waardoor de lotion reageert met het water. Voordeel hiervan is dat je maar heel weinig nodig hebt. Na het insmeren is het de bedoeling dat je je huid droog dept en niet afspoelt met water. Ik heb dit een paar keer geprobeerd, en alhoewel dit systeem goed werkt, vind ik het toch een beetje omslachtig.

Ik gebruik dit product nu als een gewone bodylotion. Ik droog eerst mijn huid af en breng daarna de lotion aan. Omdat deze lotion een lichte/dunne structuur heeft trekt het heel snel in, dit vind ik heel fijn aan dit product. Mijn huid voelt goed gehydrateerd en zacht aan na gebruik. Ook deze geur blijft enkele uren prettig aanwezig. Zoals eerder aangegeven bij de body wash zal ook dit product niet voldoende zijn voor iemand met een droge huid.

Deze flacon van 384ml kost €11.99 en is verkrijgbaar via Anvy.nl.

De eindconclusie

Ik ben ontzettend enthousiast over beide producten. Ze hebben mijn verwachtingen 100% waar gemaakt. De geur is echt heerlijk en ik zou de producten daarom het liefste iedere dag opnieuw willen gebruiken! De producten sluiten goed aan bij wat mijn huid vraagt. Persoonlijk kan ik geen enkel minpunt bedenken. Oké, de in-shower lotion was een beetje verwarrend maar werkt verder wel perfect! Ik raad jullie deze producten absoluut aan, zeker met de zomer in het vooruitzicht!

Daarnaast wil ik Anvy.nl ontzettend bedanken voor de leuke samenwerking! Geef ze een follow op instagram en kijk gerust eens rond op hun website!

Namens Anvy mag ik jullie een extra kortingscode aanbieden die geldig is t/m 30 juni 2020!

Vul de code STEPH15 in aan het einde van je bestelling, en je ontvangt 15% korting op je complete order!

Veel Liefs, Stephanie

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Alle reviews zijn niet gesponsord en 100% eerlijk.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.