Reviews

Beauty Editor v/d Maand | We Are Eves

In April 2019 ben ik lid geworden van We Are Eves en daarnaast ben ik uitgekozen voor het beauty editor programma. Eves is het eerste sociale beauty netwerk in Nederland, en tevens geheel gratis! Het is een plek waar eerlijke tips en reviews gedeeld worden met andere beauty lovers.
In de maand April 2020 , precies 1 jaar na mijn lidmaatschap ben ik beauty editor van de maand geworden. WAUW!

Beauty editor van de maand wordt je niet zomaar, hier moet je natuurlijk wel iets voor doen. Ik ben actief op het platform en deel daar graag mijn reviews en tips over bepaalde producten. Daarnaast reageer ik ook actief op de vragen en tips van andere leden. Ook heb ik er mijn eigen “shelfie”, een soort digitale cosmetica kast. Op mijn shelfie vind je alle producten die ik graag gebruik verdeeld over verschillende categorieën zoals bijv. make-up en gezichtsverzorging. Daarnaast hou ik mijn persoonlijke verlanglijstje bij met producten die ik in de toekomst graag nog een keer zou willen testen. Mijn shelfie en verlanglijstje zijn zichtbaar voor iedereen die lid is van we are eves.

Mijn Shelfie

Als beauty editor heb ik al enkele producten mogen testen namens verschillende merken waaronder Clay and Glow en Naïf Care. Deze producten worden geheel kosteloos toegestuurd, het enige wat er voor terug gevraagd wordt is een 100% eerlijke review, óók als het product niet goed werkt. Het beleid van We Are Eves is om de cosmetica wereld zo transparant mogelijk te maken. Geen gesponsorde reviews, maar gewoon precies schrijven wat je denkt en vindt van een product.
Omdat ik het schrijven van reviews op we are eves zó leuk vond, ben ik uiteindelijk deze beauty blog gestart ernaast gestart. Op deze manier kan ik de reviews nóg uitgebreider maken met meer foto’s en tekst.

Omdat ik in April dus de Beauty Editor v/d Maand ben geworden kreeg ik een leuk verrassingspakket toegestuurd om te testen. Ik heb van het merk Smpl Skin 3 hele leuke producten mogen ontvangen die ik nu achter de schermen aan het testen ben.

Een zonnebrand créme met SPF 30 die 100% natuurlijke ingrediënten bevat
Een 100% natuurlijke cleansing cream die tevens als masker gebruikt kan worden.
Een konjac sponge die je gezicht exfolieert

Naast het ontvangen van dit leuke verrassingspakket, werd ik ook nog geïnterviewd. Dit interview kun je vanaf nu lezen via deze link. Het is echt de kers op de taart wat mij betreft, een leuke erkenning voor alle reviews die ik heb geschreven, en de vele die er nog gaan komen in de toekomst.

Ben je nu ook nieuwsgierig geworden naar We Are Eves en wil je graag ( gratis ) lid worden van dit leuke platform? Klik dan op de onderstaande link en meld je vandaag nog aan! Vergeet je niet aan te melden voor het beauty editor programma na het aanmaken van je account. Zie ik je daar?
JA, ik wil heel graag lid worden.

Bij deze wil ik We Are Eves en Smpl Skin ontzettend bedanken voor dit leuke pakket en het interview! ( en natuurlijk alle leden en bedrijven die zo trouw mijn posts volgen en liken, zonder jullie support was het niet gelukt )

Veel Liefs, Stephanie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.