Reviews

Labello Lip Scrub | Review

Een tijdje geleden bracht het merk Labello een lip scrub in stick vorm op de markt. Ik was meteen nieuwsgierig en besloot het product te testen. Wil je weten wat ik van dit product vind? Lees dan snel verder.

Ik hoorde verschillende meningen over dit product en besloot het zelf maar eens te gaan testen. Er bestaan 2 soorten van deze lipscrub : Wild Rose en Aloe Vera. De verpakking van de Wild Rose sprak mij meteen aan, waarschijnlijk door de mooie roze kleur. Ik heb al veel producten waar Aloe Vera in verwerkt zit dus ik wilde eigenlijk wel eens iets anders testen, daarom koos ik voor de Wild Rose variant.

Het product bestaat uit een scrub en lippenbalsem ineen. Dit klinkt natuurlijk geweldig, vooral omdat je daardoor maar één product hoeft te gebruiken. Deze labello past makkelijk in bv. je handtas/broekzak en is daarom perfect om mee te nemen.
Zelf gebruik ik bijna iedere dag liquid lipstick en helaas drogen mijn lippen daardoor erg snel uit. Ook heb ik vaak last van kleine velletjes op mijn lippen. Deze velletjes zien er niet mooi uit als je net een prachtige lipstick hebt aangebracht, en daarom is een goede lipscrub voor mij essentieel.

Wat belooft deze scrub te doen?

De Labello Verzorgende Scrub is perfect voor onderweg en voor het creëren van een zijdezacht gevoel. De scrubdeeltjes smelten weg zodra je je lippen over elkaar wrijft.

  • verwijdert dode cellen van de lippen
  • maakt lippen en lijnen rond de lippen glad
  • laat de lippen soepel en fluweelzacht achter
  • te gebruiken als primer onder lipstick
  • handig on the go formaat
  • afwassen is niet nodig
  • geschikt voor gevoelige lippen
  • geschikt voor dagelijks gebruik
  • verrijkt met vitamine E

Hoe gebruik je deze scrub?

Als je de scrub open maakt lijkt hij in eerste instantie op een gewone lippenbalsem. Labello geeft aan dat je de bovenste laag van het product moet verwijderen voor het eerste gebruik zodat de scrub deeltjes zichtbaar worden. Dit is ergens wel logisch maar tevens ook jammer. Ik vond dat ik best veel van het product moest verwijderen voordat ik eindelijk de scrub deeltjes tevoorschijn zag komen. De scrub heeft een lichte rozengeur, iets wat ik persoonlijk niet vervelend vind.

Vervolgens breng je de scrub op je lippen aan alsof je een gewone lipstick of lippenbalsem op doet. Nadat je een royale laag op je lippen hebt aangebracht, wrijf je je lippen over elkaar totdat de scrub deeltjes verdwijnen en alleen de lippenbalsem nog over blijft. Het aanbrengen is dus super makkelijk, zeker als je onderweg bent of niet veel tijd hebt.

Wat vind ik van dit product?

Ik vind deze vorm van lipscrub erg handig in gebruik en ik was daarom ook erg enthousiast toen ik zag dat Labello dit product ging verkopen.
Helaas heb ik wel gemerkt dat deze scrub voor mijn gevoel té weinig doet voor mijn lippen. De scrub deeltjes zijn voor mij niet ‘grof’ genoeg en het balsem effect dat na de scrub achter blijft verdween helaas best wel snel. Hierdoor moest ik alsnog mijn reguliere lippenbalsem aanbrengen en had ik niet genoeg aan dit 2in1 product.

Na gebruik zie je heel goed dat de stick een stuk kleiner is geworden. Doordat je ook al een deel van de stick moet verwijderen voordat je bij de scrub deeltjes uitkomt gaat het product niet erg lang mee.
Daarnaast vind ik de scrub best wel prijzig. In Nederland koop je deze scrub voor ongeveer €4.95 euro. Mijn scrub heb ik in Duitsland gekocht voor €2.45 euro. Mocht je niet de mogelijkheid hebben om boodschappen te doen in Duitsland, dan zou ik zeker wachten tot Labello bv. een 1+1 actie heeft in Nederland.

Ik zal deze scrub zeker met plezier opgebruiken op de dagen dat mijn lippen er niet zo slecht aan toe zijn, maar ik zal hem daarna niet nog een keer aanschaffen.
Heb jij dit product al gebruikt? Laat me in een reactie weten wat jij van dit product vind!

Veel Liefs, Stephanie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.