Reviews

PuraBianca Handcrème | Review

Ik ben een échte fan van handcrème en gebruik dit dan ook meermaals per dag. Toen ik zag dat PuraBianca een handcrème had toegevoegd aan het assortiment wilde ik deze natuurlijk heel graag testen. Ik heb de handcrème daarom gekocht tijdens de beauty days in Gorinchem. Lees snel verder om te lezen wat ik van dit nieuwe product vind!

Shea butter, jojoba-olie & Aloë Vera 

Een rijke en verzorgende handcrème, gebaseerd op natuurlijke ingrediënten zoals Shea Butter, jojoba-olie en Aloë Vera.
Met deze ingrediënten worden je handen beschermd tegen uitdroging.
Ook voor deze handcrème heeft PuraBianca gebruik gemaakt van dezelfde botanische ingrediënten als de overige verzorgingsproducten.
Dit betekent de kenmerkende natuurlijke geur met frisse tonen van citroen met een kruidige ondertoon van Sandalwood. 

  • Geschikt voor alle huidtypen.
  • Zacht en licht van textuur, trekt snel in.
  • Bevat glycerine. Eén van de beste hydraterende stoffen, die ook van nature in de huid aanwezig is.
  • Fris, kruidig aroma van botanische bestanddelen zoals sandalwood, bergamot en citroen.
  • Na opening 12 maanden houdbaar

De handcrème wordt geleverd in een pompflacon van 30ml en kost €9.95 euro. De verpakking is in dezelfde stijl als alle andere producten in het assortiment. Zelf vind ik deze verpakking erg handig, want op deze manier kun je namelijk het product tot de laatste druppel op gebruiken. Met een pompflacon heb je ook meer controle over het product zodat je eigenlijk niet teveel kunt pakken. Het is een kleine en handzame verpakking die je makkelijk kunt meenemen in je handtas. De pompflacon voelt stevig aan en zal daarom niet zomaar open of kapot gaan in je tas. In het verleden zijn al meerdere handcrèmes die in een tube zaten kapot gegaan in mijn tas door de druk die er op kwam te staan.

Zelf heb ik gemerkt dat één volledig pomp eigenlijk al teveel is, daarom heb je met een halve ( zoals op de bovenstaande foto te zien is ) al genoeg. Dit betekend dat deze handcrème zuinig in gebruik is, en daarom langer mee zal gaan.

Het is een volle en rijke crème die makkelijk uit te smeren is en niet zwaar aan voelt. Vaak laten dit soort crèmes een vette laag achter, maar dat is hier niet het geval. De handcrème trekt lekker snel in, maar laat wel een verzorgend en zacht laagje achter op de huid zonder plakkerig aan te voelen. Dit vind ik echt een groot pluspunt, want er is niets zo vies als plakkerige handen door handcrème.
De handcrème heeft de bekende geur van alle voorgaande PuraBianca producten. Een zachte natuurlijke en verzorgende geur , die mij doet denken aan de geur van de ouderwetse Badedas badschuim.

Ik vind deze handcrème een absolute aanrader en ben daarom ook heel blij dat ik hem gekocht heb. Zodra deze flacon leeg is, zal ik zeker een nieuwe aanschaffen!

Veel Liefs, Stephanie

p.s. op mijn instagram pagina staat een leuke winactie online in samenwerking met PuraBianca!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.