Reviews

Purabianca limited edition cadeauset | Review

Purabianca heeft speciaal voor de aankomende feestdagen cadeausetjes gemaakt die leuk zijn om kado te geven aan b.v. je moeder, vriendin, collega of gewoon aan jezelf. Ik mocht één van deze setjes voor jullie testen. Wil je weten wat ik er van vind? lees dan snel verder!

Purabianca heeft speciaal voor de feestdagen een cadeauset gemaakt met 2 limited editon producten erin. Ze hebben gekozen voor een douchegel en een bijbehorende bodylotion. Deze twee producten worden geleverd in een mooie zwarte cadeaudoos met daarop het Purabianca logo. De doos is opgevuld met kartonnen snippers zodat de producten lekker zacht liggen en niet kapot kunnen gaan. Daarnaast krijg je een kaartje met wat informatie over het merk en een testertje. Ik kreeg een tester van het gezichtsmasker dat ik een tijdje geleden mocht testen. ( klik op deze link voor een aparte review over het gezichtsmasker )

De producten zitten in dezelfde mooie zwarte verpakking met rosé gouden opdruk die alle producten van Purabianca hebben. Naar mijn mening simpel, maar wel heel stijlvol. Ook vind ik het leuk dat ze ondanks dat het een limited product is, ze toch voor dezelfde verpakking hebben gekozen als de rest van de reeds bestaande producten.

Beide flacons hebben dezelfde verpakking en een inhoud van 200ml. Zelf omschrijven ze de geur van het product als ” Een heerlijke combinatie van de frisse tonen van citroen en de kruidige geur van Sandalwood “
Daar ben ik het absoluut mee eens. Zelf doet het mij, in eerste instantie ook een beetje denken aan de geur van de ouderwetse Badedas Classic.

Een korte opsomming van de producten :

  • Geschikt voor alle huidtypen.
  • PH-neutrale producten, welke huidvriendelijk zijn.
  • Aloë vera en Vitamine B5 voor extra hydratatie van de huid.
  • Zacht en licht van textuur, de bodylotion trekt snel in.
  • Fris, kruidig aroma van botanische bestanddelen zoals sandalwood, bergamot en citroen.
  • Na opening zijn de producten 12 maanden houdbaar.

Als eerste heb ik de douchegel getest, die naar mijn mening erg lekker en natuurlijk ruikt. De douchegel is doorzichtig van kleur. Deze douchegel schuimt nauwelijks op bij gebruik , dit komt doordat het voornamelijk natuurlijk ingrediënten bevat.

een close-up van de douchegel

Zelf hou ik altijd van veel schuim tijdens het douchen dus vond ik het wel een beetje jammer dat deze douchegel dat niet doet. Dit is voor mij geen afknapper want ik vind het juist heel belangrijk dat de producten die ik gebruik zoveel mogelijk op natuurlijke basis zijn gemaakt. Soms moet je dan bepaalde compromissen sluiten.
Na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht en gehydrateerd aan. Ik zal deze douchegel zeker weten opgebruiken!

Na het douchen was het natuurlijk tijd om de bodylotion te testen. De bodylotion heeft exact dezelfde geur als de douchegel, en dit vind ik absoluut een pluspunt. Ik vind het altijd heerlijk als mijn douchegel en bodylotion dezelfde geur hebben zodat je er extra lang van kunt genieten.

een close-up van de bodylotion

De bodylotion heeft een dunne gel-achtige structuur. Zelf vind ik dit erg prettig, want ik houdt niet van dikke en ‘zware’ bodylotions. Vanwege zijn structuur brengt hij makkelijk en gelijkmatig aan, en neemt de huid het snel op. Er is namelijk niets zo vervelend als een plakkerig laagje van je bodyproduct. Na gebruik voelde mijn huid lekker zacht en gehydrateerd aan!

Deze speciale cadeauset is te koop via de website van Purabianca voor de aanbiedingsprijs van €19.95 euro.
Naar mijn mening is dit absoluut een leuke set om kado te geven óf te krijgen. In het bijzonder als je al meerdere producten van Purabianca in je collectie hebt!

Veel Liefs, Stephanie

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Alle reviews zijn niet gesponsord en 100% eerlijk.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.