Mijn favoriete producten,  Reviews

Meanail Christmas Kit Peel Off | Review

Een tijdje geleden schreef ik al een uitgebreide review over de peel off gel nagellak van Meanail Paris. Speciaal voor de feestdagen hebben ze een peel off christmas kit samengesteld met feestelijke kleuren. Wil je weten wat er allemaal in deze kit zit, én wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

Wat zit er allemaal in de Christmas Kit?

  • 1 lamp Sunshine Pro 48W,
  • 4 Peel-off kleuren : Sparkling, Diva, Scandal en Crystal.
  • 1 Twin coat
  • 1 metalen bokkenpootje
  • 10 cleaner pads
  • 3 gebogen vijlen
  • 3 buffers

De kleuren

In deze set zitten 4 peel off lakjes in feestelijke kleurtjes. De kleuren Scandal, Crystal en Sparkling bevatten prachtige glitters. De kleur Diva heeft daarin tegen geen glitter. Naar mijn mening is dit een mooie tegenhanger, aangezien niet iedereen van glitters houdt. Met deze set is het dus ook mogelijk om een enkele nagel van glitter te voorzien. Zelf vind ik het heel mooi om op alle nagels glitters te dragen.

Deze foto is afkomstig van Meanail

De kleur Diva is een donkere Rood/Paarse kleur die naar mijn mening perfect bij het seizoen past. Mooi om op zichzelf te dragen óf met een laagje glitter erover zoals de kleur Crystal. De kleur is dekkend na 2-3 laagjes.

De kleur Sparkling is een Paars/Bruine duochrome met veel glitters. Deze variant heeft, afhankelijk van hoe het licht valt, steeds een andere kleur. De kleur is dekkend in 2-3 laagjes.

De kleur Scandal is een prachtige rode kleur met veel glitters erin. Voor mij is dit dé perfecte kleur voor de feestdagen. Deze kleur is in 2 laagjes perfect dekkend.

De kleur Crystal heeft een transparante basis met zilveren glitters in verschillende formaten. Deze kleur is ook geschikt om als topcoat op een andere kleur te gebruiken. Wil je deze kleur dekkend krijgen, dan raad ik aan om zeker 3-4 laagjes aan te brengen.

De Twincoat die meegeleverd wordt kun je zowel als base én topcoat gebruiken. Deze stap is bij peel off nagellak niet noodzakelijk, maar hierdoor blijft de nagellak wel beter zitten en is het beter bestand tegen bijv. het stoten van de nagel.

Wil je weten hoe je deze peel off nagellak het beste kunt aanbrengen en hoelang deze blijft zitten? Klik dan op deze link en lees mijn uitgebreide review hierover.

De accessoires

Zoals de meeste wel weten komt er heel wat kijken bij het aanbrengen van gel nagellak. Gelukkig is dit met de Peel off lakjes van Meanail al een stuk makkelijker. Wel heb je nog steeds enkele basis accessoires nodig die onmisbaar zijn. Alles wat je nodig hebt wordt meegeleverd in deze uitgebreide kit.

Je krijgt 3 gebogen nagelvijlen en 3 Buffer blokken. Op bovenstaande foto staan van beide maar 2 stuks afgebeeld omdat ik de rest al in gebruik heb. De gebogen nagelvijlen zijn ideaal om je nagels korter te vijlen. Met het bufferblok kun je vervolgens je nagels in een mooie vorm vijlen en ervoor zorgen dat alle glans van je nagels verdwijnt zodat de nagellak nóg beter blijft zitten.

Een ijzeren bokkenpoot is absoluut onmisbaar. Je gebruikt het vóór je manicure om je nagelriemen netjes terug te duwen, zodat je een goede ondergrond hebt voor de nagellak. Als je de peel off gaat verwijderen kun je met de bokkenpoot een hoekje van de nagellak ‘oplichten’ zodat je vervolgens de nagellak als een sticker kunt verwijderen.

Na het aanbrengen en uitharden van de nagellak blijft er een plakkerig laagje achter waardoor het lijkt alsof de nagellak niet droog is. In de set krijg je 10 handige cleaner pads waarmee je dit laagje eenvoudig kunt verwijderen.

Meanail Sunshine Pro 48w Led/Uv Lamp

In tegenstelling tot gewone nagellak die aan de lucht droogt, heb je bij gel nagellak een speciale lamp nodig om de nagellak uit te harden, dit wordt ook wel polymerisatie genoemd. In deze set krijg je de Sunshine Pro, één van de meest verkochte en geliefde lampen die Meanail op de markt heeft gebracht. De lamp werkt met een bewegingsdetector, de lamp gaat automatisch aan zodra je je hand of voet erin doet.

Hoe meer neons/ledjes er in een lamp zitten, hoe groter de lichtintensiteit. De Meanail Sunshine heeft 24 LED lichtjes die allemaal zo dicht mogelijk bij de nagel geplaatst zijn voor een snelle en efficiënte polymerisatie op ALLE nagels tegelijk.
Voor een polymerisatie van gel via UV of LED moet de golflengte 350 nanometers zijn (meeteenheid van lichtintensiteit via UV). De Meanail Sunshine geeft een dubbele golflengte dankzij de dubbele technologie CCFL + LED zodat u ALLE soorten gel nagellak, builder gels, gelpolish en gellak perfect kunt drogen.

Je kunt de droogtijd aanpassen dankzij de touch knoppen die op de lamp zitten. De peel off lakjes zijn uitgehard in 30-60 seconden. Ook zit er een speciale knop op waarmee de intensiteit van het licht langzaam wordt opgebouwd, bij deze stand duurt het uitharden 120 seconden.

Waar is deze set te koop?

De set is vanaf nú te koop via bol.com en kost €59.90 euro. Naar mijn mening is dit echt een koopje! De lamp kost zonder toebehoren normaal al €39.90 euro. De kleurtjes kosten los €14.95 euro, maar er zijn enkele setjes van 3 beschikbaar voor €19.90 euro.

De eindconclusie

Zoals jullie in mijn vorige review al konden lezen ben ik absoluut groot fan van de Meanail peel off nagellakken. Het zal dan ook niet als een verassing komen dat ik deze set geweldig vind. Je krijgt ontzettend veel waar voor je geld, en je hebt meteen alles wat je nodig hebt. Deze set is de perfecte basis als je wilt gaan starten met gel nagellak. De lamp is geschikt voor alle soorten gel nagellak en dit is absoluut een pluspunt voor de toekomst. De kleuren zijn perfect voor de feestdagen. Mijn favorieten zijn de kleuren Scandal en Sparkling. Naar mijn idee is dit de perfecte set om te geven óf te krijgen tijdens de feestdagen!

Veel Liefs, Stephanie

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Alle reviews zijn niet gesponsord en 100% eerlijk.

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.