Make-up looks,  Reviews

Queen Tarzi – Royal palette | Review

Zoals de meesten wel weten ben ik een echte oogschaduw palette verzamelaar. Het royal palette van Queen Tarzi stond dan ook al een tijdje op mijn verlanglijstje.

Een tijdje geleden was er een speciale birthday sale op de website van queen tarzi. Het royal oogschaduw palette was daarom in de aanbieding van €44.95 voor €19.95 euro! Zo goedkoop is het palette nog nergens geweest, je begrijpt dus wel dat ik deze aanbieding niet kon weerstaan. Samen met een vriendin heb ik het palette besteld. Er waren heel veel bestellingen geplaatst tijdens de sale dus het leveren van de bestelling duurde iets langer dan gepland.

het palette heeft 2 deurtjes met aan iedere kant een spiegel

Het exclusieve palette bevat een mix van 18 hoog gepigmenteerde kleuren, die gebaseerd zijn op krachtige vrouwen wereldwijd. De kleurtjes zijn een mix tussen een matte en shimmer/glitter finish. Je kunt er makkelijk neutrale looks mee maken, maar er zitten ook genoeg knal kleuren in om een echte party look mee te maken. Ik heb het palette nu uitvoerig getest en bijna alle kleuren een of meerdere keren gebruikt.

De ooglooks die ik gemaakt heb met dit palette

Kleuren : Soraya, Victoria, Aliya, Noor, Kate
Kleuren : Soraya, Kelly, Madeleine
Kleuren: Soraya, Sofia, Amalia, Ariane, Selma, Aliya, Ameerah
Kleuren: Soraya, Sofia, Ariane, Selma, Noor, Charlene, Aliyah, Diana, Kate
Kleuren: Soraya, Sofia, Amalia, Kelly, Selma, Alexia, Maxima, Ameerah, Diana

Ik ben echt ontzettend blij met dit palette, en zeer zeker voor de aanbiedingsprijs die ik ervoor betaald heb. De kleuren zijn heel gepigmenteerd en blenden makkelijk uit. Zelf breng ik de shimmer kleuren aan met mijn vinger omdat ik op die manier het meeste pigment krijg. Dit palette staat binnen handbereik want ik gebruik hem het liefste iedere dag. Wat mij betreft een verrijking voor je collectie!

Dit palette is o.a. te koop bij ; Ici Paris XL en op de Officiële website van queen tarzi.
Zonder korting kost dit palette €44.95 euro. Vaak zijn er vooral bij Ici paris extra kortingsacties, dus als je dit palette wilt aanschaffen zou ik daar even op wachten.

Wat vind jij van dit palette? en wat vind je de mooiste ooglook die ik heb gemaakt? Laat het me weten in de comments!

Veel Liefs, Stephanie

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.