Reviews

PuraBianca Gezichtsmasker | Review

Zoals velen van jullie misschien al weten ben ik een van de gelukkigen die een product mocht testen voor het Nederlandse merk PuraBianca. Wil je iets meer weten over dit merk, en wat ik van het product vond? Lees dan snel verder.

Wie is PuraBianca?

PuraBianca vindt dat jezelf verwennen hand in hand kan gaan met gezond en bewust leven. Want goed voor jezelf zorgen is de ultieme luxe. Met hun rijke gezichts- en verzorgingsproducten met zoveel mogelijk natuurlijk producten, slaan ze een brug tussen puur en luxe en bieden ze een heerlijk moment voor jezelf waar je je ook nog goed over kunt voelen.

Met de producten, eerlijke informatie en alle inspiratie willen ze vrouwen helpen meer te genieten van de mooie dingen in het leven, zich goed te voelen over zichzelf en zicht te verbinden met de pure kracht van de natuur.

Alle producten bestaan voor minimaal 93% uit ingrediënten van natuurlijk oorsprong. De overige ingrediënten zijn veilige alternatieven die bijdragen aan de consistentie, kwaliteit en prestatie van de producten op de lange termijn.

Het Purabianca gezichtsmasker

Ik was ontzettend blij om te horen dat ik een product mocht testen voor dit leuke merk. Mij werd gevraagd of ik het gezichtsmasker wilde testen en daar zei ik natuurlijk volmondig ja op. Want zoals vele anderen ben ik natuurlijk dol op gezichtsmaskers.

Dit gezichtsmasker is o.a. gebaseerd op de ingrediënten shea butter en argan olie. Daarnaast is er in dit masker gebruik gemaakt van palmitoyl oligopeptide en palmitoyl tetrapeptide-3. Deze peptiden stimuleren de productie van collageen en glycosaminoglycanen en ze remmen veranderingen in het afweersysteem die als gevolg van veroudering plaats vinden.

Shea butter zit bomvol vitamine A, E en F en hydrateert, verbetert de bloedsomloop en bevordert de elasticiteit van de huid.
Argan olie zorgt voor bescherming tegen huidveroudering met vitamine E en essentiële vetzuren (omega 6).

Het masker is geschikt voor alle huidtypen en in het bijzonder voor de gevoelige en droge huid. Het masker kan een aantal keren per week gebruikt worden.

Het masker heeft een handige pompflacon wat doseren heel makkelijk maakt. Ook vind ik een pompflacon heel hygiënisch omdat je niet steeds met je vingers in het product komt. De verpakking heeft een inhoud van 100ml en je hebt maar heel weinig nodig, hierdoor zul je lang doen met een verpakking.

Voor een verpakking van 100 ml betaal je €33.95 euro.

Het is een crème masker en daarom is het zacht maar toch rijk van structuur zoals je op bovenstaande foto kunt zien. De hoeveelheid op mijn hand is precies 1 pompje van het masker. Het heeft een frisse en kruidige geur die niet al te sterk aanwezig is. De geur is samengesteld uit botanische bestanddelen zoals sandalwood, bergamot en citroen. Ik vind de geur zelf echt heerlijk, je hebt echt het gevoel dat je je even helemaal in de natuur waant.

Het is de bedoeling dat je het masker royaal aanbrengt op de gereinigde huid en vervolgens 10 minuten laat inwerken. Daarna kun je het restant afspoelen met warm water. Het masker trekt grotendeels in de huid en droogt niet helemaal op. Er blijft een dun laagje cremé achter op de huid die je met warm water heel makkelijk van je huid afkrijgt.

Na gebruik van het masker voelde mijn huid echt super zacht en gehydrateerd aan. Ook zag mijn huid er heel glad en gelijkmatig uit. Ik heb dit masker nu al een aantal keren gebruikt en ook mijn huid kan er goed tegen. Met andere producten krijg ik na verloop van tijd wel eens huidirritaties maar dat is met dit masker gelukkig niet het geval.

De eind conclusie

Het zal vast niet als een verassing komen als ik zeg dat dit masker een absolute aanrader is. Ik heb geen negatieve punten kunnen vinden over dit product en zal het zeker blijven gebruiken in de toekomst. Dit masker heeft mij heel nieuwsgierig gemaakt naar de andere producten van PuraBianca.

Veel Liefs, Stephanie

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Alle reviews zijn niet gesponsord en 100% eerlijk.

6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.